Schoolwiki

Halen en brengen van je kind

04 oktober 2024

Brengen- De deur gaat open om 8.20 u. Dan kunnen alle kinderen door hun eigen ingang naar binnen. Deze inloop loopt door tot 8.30 u. Dan verwachten we dat alle kinderen binnen zijn en start officieel de lestijd. Kinderen tot vier jaar worden door hun ouders naar de groep gebracht. Kinderen vanaf vier jaar doen dat zelfstandig. Zij komen zonder ouders naar binnen en zorgen zelf voor het weghangen van hun tas en jas. Dat kunnen zij!  Natuurlijk lopen ouders van kinderen die net nieuwe op school zijn, even mee.

Ophalen- Kinderen komen na lestijd om 14.30 u naar buiten via hun eigen in/uitgang. De leerkracht loopt mee. Spreek hen gerust aan! Zij doen zoeken jou geregeld ook even op.  

Bij het brengen en ophalen verwachten we dat ouders zich aan de verkeersafspraken houden zodat de schoolomgeving veilig is en blijft. Bij het ophalen de vraag aan ouders, opa's, oma's en oppas mogen OP het speelplein te wachten. Dan blijven het looppad, fietspad en de weg vrij en maakt dat de schoolomgeving overzichtelijker en veiliger. Voor meer informatie, zie Veilige schoolomgeving.